Metalser és nou patrocinador del CE Sabadell

Metalser compta amb més de cinquanta anys d’experiència en el sector de la metal·lúrgia des de Barbera del Vallès per a tot el territori

26/05/2022 El Centre d’Esports Sabadell i Metalser han signat a un nou acord de patrocini per a dues temporades, fins a la temporada 2023-2024. L’acord amb el nou patrocinador local inclou la visibilitat de la marca a l’estadi de la Nova Creu Alta. Metalser compta amb més de cinquanta anys d’experiència treballant en el sector de la metal·lúrgia des de Barbera del Vallès per a tota Sabadell i el territori nacional. L’empresa vallesana, centrada en el servei de serralleria en el pla industrial i de la llar, ofereix la següent llista de serveis: Planxisteria industrial Estructures metàl·liques Maquinària industrial Servei de planxisteria Pots trobar tota la informació a metalser.es Moltes gràcies per confiar en el projecte!

Font de l’article www.cesabadell.cat (Centre d’Esports Sabadell)

3 comentarios en «Metalser és nou patrocinador del CE Sabadell»

  1. Pingback: ทัวร์หลีเป๊ะ

  2. Pingback: lsm99.gdn

  3. Pingback: Buy Apple Airpods Pallet