I-MUNTECH RENOVA LA CONFIANÇA AMB EL CE SABADELL FINS A 2024

L’empresa sabadellenca continuarà sent el patrocinador oficial del filial arlequinat i el proveïdor oficial de serveis digitals i seguretat informàtica del club

8/06/2022 I-MunTECH Serveis Informàtics renova la confiança amb el Centre d’Esports Sabadell per a dues temporades més, fins al 2024. L’empresa sabadellenca continuarà sent el patrocinador oficial del filial arlequinat i el proveïdor oficial de serveis digitals i seguretat informàtica del club. I-MunTECH ofereix tot tipus de manteniment informàtic, a més, també dona suport audiovisual amb gravacions en HD amb drons industrials i time-lapse d’esdeveniments. També es dedica a gestionar tots els serveis digitals que una empresa pugui necessitar, com manteniment de sistemes, seguretat, backups, softwares, serveis núvol, assessoria LOPD, SEO o visibilitat. El club vol agrair la confiança i compromís en el projecte des dels inicis.

Font de l’article www.cesabadell.cat (Centre d’Esports Sabadell)

5 comentarios en «I-MUNTECH RENOVA LA CONFIANÇA AMB EL CE SABADELL FINS A 2024»

  1. Pingback: Buy 5Meo DMT Online

  2. Pingback: โปรแกรมอพาร์ทเม้นท์

  3. Pingback: ข่าวบอล

  4. Pingback: Virtual Tour

  5. Pingback: Lsm99 เว็บบอล Auto