Petards 4×4 referma la col·laboració amb el CE Sabadell

L’acord inclourà la visibilitat de marca a la Nova Creu Alta i un 5% de descompte en articles pirotècnics a tots els socis del club

13/06/2022 El Centre d’Esports Sabadell i Petards 4×4 han renovat el seu acord de col·laboració per a dues temporades més. L’acord inclourà la visibilitat de marca a la Nova Creu Alta i un 5% de descompte en articles pirotècnics a tots els socis del club. Petards 4×4, empresa sabadellenca i arlequinada, està especialitzada en tot tipus d’articles pirotècnics des de 1979 i podràs trobar petards, coets, bateries i efectes de color. A més, ofereix dissenys especials per als amants arlequinats com la Font del Cor o la bateria l’Estadi Nova Creu Alta. Per a tot el que puguis necessitar en focs artificials per a les teves festes, visita petardos.org o l’establiment que se situa al costat de la carretera de Terrassa, en el barri Els Merinals de Sabadell. Moltes gràcies per seguir al costat del club!

Font de l’article www.cesabadell.cat (Centre d’Esports Sabadell)

3 comentarios en «Petards 4×4 referma la col·laboració amb el CE Sabadell»

  1. Pingback: โป๊กเกอร์ POKER เกมไพ่ที่ใช้ฝีมือมากกว่าดวง

  2. Pingback: ราคาบอลวันนี้

  3. Pingback: bk8 thai