JAG Pintores és nou patrocinador del CE Sabadell

Patrocinador local que es dedica a l’aplicació de pintura en tot tipus de material, tant industrial com decoratiu

15/06/2022 El Centre d’Esports Sabadell ha signat un nou acord de patrocini amb l’empresa local JAG Pintores per a una temporada. L’acord inclou a partir d’un 5% de descomptes per a socis de l’actual temporada i la visibilitat de marca a l’estadi de la Nova Creu Alta. JAG Pintores és una empresa sabadellenca que es dedica a l’aplicació de pintura en tot tipus de material, tant industrial com decoratiu (pintures plàstiques, esmalts, estucs, papers pintats i vernissos). Entre les seves qualitats destaca la confiança, el compromís i la satisfacció del client, sempre aportant colors al teu projecte! El club agraeix el suport de l’empresa arlequinada de gran vinculació familiar amb el futbol base del club.

Font de l’article www.cesabadell.cat (Centre d’Esports Sabadell)