Nou acord de col·laboració amb Joventuts Musicals de Sabadell

L’acord entre ambdues entitats inclourà un 20% de descompte en entrades als socis del club

16/06/2022   Joventuts Musicals de Sabadell i el Centre d’Esports Sabadell han signat un acord de col·laboració entre les dues entitats sabadellenques. L’acte de la signatura s’ha celebrat a la gespa de la Nova Creu Alta amb la presència de la presidenta de l’entitat sabadellenca, Joana Soler, i la vicepresidenta del CE Sabadell, Ana Navés. L’acord entre ambdues entitats inclourà un 20% de descompte en entrades als socis del club, i respectivament, el CE Sabadell promocionarà el programa de concerts l’entitat i oferirà avantatges en dia de partit als socis de Joventuts Musicals i als assistents als concerts que organitzen. Joventuts Musicals de Sabadell va ser fundada l’any 1956 a Sabadell amb l’objectiu de promoure l’educació i la pràctica musical i de portar la bona música a l’abast dels joves. Al llarg de quatre dècades ha estat un dels motors culturals dinamitzadors de la voluntat dels sabadellencs. A més, l’entitat forma part d’una gran cadena internacional que es coordina mitjançant la Federació Internacional de Joventuts Musicals, que té la seva seu a Brussel·les. Refermem el compromís amb la ciutat de Sabadell i la seva cultura!

Font de l’article www.cesabadell.cat (Centre d’Esports Sabadell)