EL CE SABADELL JA CONEIX ELS RIVALS DEL GRUP II DE LA PRIMERA RFEF

Els representants dels clubs participants a Primera RFEF han elegit aquest dilluns mitjançant votació telemàtica la configuració dels dos grups

20/06/2022 El Centre d’Esports Sabadell ja coneix els rivals amb qui competirà al grup 2 de la Primera RFEF. Els representants dels clubs participants a Primera RFEF han elegit aquest dilluns mitjançant votació telemàtica la configuració dels dos grups d’aquesta categoria per a la temporada 2022-2023. Els rivals del CE Sabadell FC seran: Athletic Club B CA Osasuna B CD Calahorra CD Numancia de Soria CD Alcoyano CD Atlético Baleares CD Castellón CD Eldense CF Intercity CF La Nucía FC Barcelona B Gimnàstic de Tarragona Real Murcia CF Real Sociedad B Real Unión Club SD Amorebieta SD Logroñés UE Cornellà UD Logroñés La competició començarà l’últim cap de setmana d’agost i s’estendrà fins a la disputa del Play-Off d’ascens el mes de juny de l’any pròxim.

Font de l’article www.cesabadell.cat (Centre d’Esports Sabadell)

5 comentarios en «EL CE SABADELL JA CONEIX ELS RIVALS DEL GRUP II DE LA PRIMERA RFEF»

  1. Pingback: https://fahrunternehmen.de

  2. Pingback: ba14uc

  3. Pingback: Ks Quik 2000

  4. Pingback: USA Gun Shops

  5. Pingback: recurve bow