Gerard Escoda, nou director esportiu del CE Sabadell

El CE Sabadell reforça l’estructura esportiva amb un home que acumula experiència en el futbol català

8/07/2022 El Centre d’Esports Sabadell ha arribat a un acord amb Gerard Escoda per a incorporar-lo com a nou director esportiu per a la temporada 22-23. Gerard Escoda (Reus, 1972) arriba procedent del Lleida Esportiu on ha estat al capdavant de la direcció esportiva les dues darreres campanyes. Escoda també acumula experiència en la gestió esportiva com a secretari tècnic del Reus, Girona i de la UE Llagostera-Costa Brava, on hi va complir cinc temporades sent un home clau en l’explosió del modest club gironí en l’elit professional. En la seva etapa com a futbolista, Escoda va defensar els colors del Zaragoza B, el Reus, el Nàstic de Tarragona, el Villarreal i el Salamanca. El seu equip de referència va ser la desapareguda UE Lleida, on va jugar en dues etapes fins a retirar-se l’any 2006. El nou director esportiu destaca pel seu ampli coneixement del futbol català i per apostar pels jugadors joves de la base.  Benvingut, Gerard!

Font de l’article www.cesabadell.cat (Centre d’Esports Sabadell)

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.