El dia 22 celebra la Diada del Soci

Després de la pandèmia tornem a la normalitat i a les activitats socioesportives al club. I ho fem amb la tradicional botifarrada que tindrà lloc el proper dissabte dia 22 i servirà com a prèvia del CE Sabadell – Intercity d’aquell mateix dia a les 19:00 hores. Els tiquets es poden adquirir a les oficines […]

Després de la pandèmia tornem a la normalitat i a les activitats socioesportives al club. I ho fem amb la tradicional botifarrada que tindrà lloc el proper dissabte dia 22 i servirà com a prèvia del CE Sabadell – Intercity d’aquell mateix dia a les 19:00 hores. Els tiquets es poden adquirir a les oficines de la Nova Creu Alta. La botifarrada tindrà lloc al bar de la Grada Lino (Gol Sud)  amb obertura de portes a les 13:00 hores en un esdeveniment que s’allargarà fins a les 16:00 hores. El preu serà de 3,5 euros l’entrepà i 1,5 la beguda costant 5 euros el tiquet pel dinar complet que ja es pot adquirir a les oficines de la Nova Creu Alta. A més, hi haurà inflables i altres sorpreses per gaudir al màxim de l’experiència i el dia. Durant la setmana a les oficines de la Nova Creu Alta, cada soci tindrà un 50% de descompte en les entrades pel partit davant l’Intercity per acabar de celebrar amb escreix la Diada del Soci i gaudir tots junts d’una gran jornada entre afició i club. Els preus amb el descompte queden així: Tribuna: 15 euros Lateral: 10 euros Gol Nord: 7 euros Grada Lino: 6 euros Els horaris d’oficina són dilluns, dimecres, dijous i divendres de 10 a 14 i de 16 a 20. Els dissabtes de partit a casa de 10 a 14. Dimarts tancat.

Font de l’article www.cesabadell.cat (Centre d’Esports Sabadell)

24 comentarios en «El dia 22 celebra la Diada del Soci»

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *