Comunicat oficial

El Centre d’Esports Sabadell lamenta algunes situacions que s’han produït a les graderies de la Nova Creu Alta en els darrers partits de lliga disputats a l’estadi. Des del Club s’ha mantingut, es manté i es mantindrà un diàleg amb totes les parts implicades per trobar la millor solució possible. La postura del club sempre […]

El Centre d’Esports Sabadell lamenta algunes situacions que s’han produït a les graderies de la Nova Creu Alta en els darrers partits de lliga disputats a l’estadi. Des del Club s’ha mantingut, es manté i es mantindrà un diàleg amb totes les parts implicades per trobar la millor solució possible. La postura del club sempre estarà dirigida cap a una Nova Creu Alta en la qual l’aficionat pugui gaudir de la millor experiència. No obstant això, en aplicació de la Llei 19/2007 de l’Esport -article 7.2.- la seguretat en els esdeveniments esportius està a càrrec dels cossos i forces de seguretat. El club ha celebrat diferents reunions en les últimes setmanes amb els representants d’aquests  cossos i forces de seguretat i aquests han mantingut que el Club ha de complir les directrius d’acord amb l’actual normativa esportiva. Des del Centre d’Esports Sabadell es demana i agraeix la col·laboració de tots els socis.

Font de l’article www.cesabadell.cat (Centre d’Esports Sabadell)

25 comentarios en «Comunicat oficial»

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *