Les penyes i el Centre d’Esports Sabadell organitzen un autobús a Sòria el diumenge dia 20

El Centre d’Esports Sabadell i les penyes del club organitzen un autocar d’aficionats per al partit a Los Pajaritos contra el CD Numancia del proper diumenge dia 20 de novembre a les 12:00 hores. El preu del viatge és de 60€ i inclou el tiquet de l’autocar i l’entrada del partit al sector visitant. Els […]

El Centre d’Esports Sabadell i les penyes del club organitzen un autocar d’aficionats per al partit a Los Pajaritos contra el CD Numancia del proper diumenge dia 20 de novembre a les 12:00 hores. El preu del viatge és de 60€ i inclou el tiquet de l’autocar i l’entrada del partit al sector visitant. Els tiquets de l’autocar i les entrades per al partit es poden adquirir en a la Nova Creu Alta en horari d’oficines. Les entrades del CD Numancia – CE Sabadell tenen un preu de 20€, els menors de 5 a 14 anys pagaran 10€ i els nadons de 0 a 4 entraran gratuïtament. Els tiquets de l’autocar i les entrades per al partit es vendran a les oficines de la Nova Creu Alta. L’autocar sortirà a les 01:00h des de la Tribuna de la Nova Creu Alta i tornarà a la finalització del partit. Horari d’Atenció al Soci: de 10h a 14h i de 16h a 20h Ens veiem a Los Pajaritos, arlequinats!

Font de l’article www.cesabadell.cat (Centre d’Esports Sabadell)

2 comentarios en «Les penyes i el Centre d’Esports Sabadell organitzen un autobús a Sòria el diumenge dia 20»

  1. 👉 $5,000 FREE EXCHANGE BONUSES BELOW 📈 👉 PlaseFuture FREE $3,000 BONUS + 0% Maker Fees 📈 + PROMOCODE FOR NEWS USERS OF THE EXCHANGE 👉 [M0345IHZFN] — 0.01 BTC 👉 site: https://buycrypto.in.net Our site is a secure platform that makes it easy to buy, sell, and store cryptocurrency like Bitcoin, Ethereum, and More. We are available in over 30 countries worldwide.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *