CE Sabadell i l’Ajuntament de Sabadell us conviden a viure el Dia de la Ciutat

 El pròxim 26 de novembre el Centre d’Esports Sabadell i l’Ajuntament de Sabadell us conviden a tots a viure la Bogeria Arlequinada obrint la Nova Creu Alta a tots els sabadellencs en el Dia de la Ciutat per viure el partit de la jornada 13 de lliga davant la Sociedad Deportiva Logroñés. El partit es […]

 El pròxim 26 de novembre el Centre d’Esports Sabadell i l’Ajuntament de Sabadell us conviden a tots a viure la Bogeria Arlequinada obrint la Nova Creu Alta a tots els sabadellencs en el Dia de la Ciutat per viure el partit de la jornada 13 de lliga davant la Sociedad Deportiva Logroñés. El partit es disputarà dissabte dia 26 de novembre a les 16h. Per donar suport al futbol inclusiu i buscant la normalització dels equips de jugadors amb altres capacitats físiques, psíquiques i sensorials, les entrades pel partit comptaran amb un preu popular de 5 euros i tots els menors fins a 16 anys (inclosos) podran entrar gratuïtament. Les aportacions aniran destinades a aquells clubs de futbol de la ciutat que tenen futbol inclusiu integrat a les seves escoles o que volen iniciar un projecte d’aquestes característiques. A més s’obrirà una fila 0 per poder fer aportacions per a aquesta important causa. Els socis podran accedir, com sempre, amb el seu carnet. Les entrades a Tribuna tindran també un preu especial a 20€. En un dia tan excepcional, la Llotja Presidencial estarà ocupada per representats de les diferents escoles de futbol inclusiu dels clubs de la ciutat i La Nova Creu Alta serà l’escenari d’un partit entre CES Inclusiu i el FC Taina en el descans del CE Sabadell – SD Logroñés. Les aportacions estaran obertes des del dilluns 14 de novembre i es podran fer tant a les oficines del club com a través de la plataforma web d’entrades. A més, el mateix dia de partit es podrà fer el donatiu amb la compra d’entrades a taquilles habituals, o a la taquilla de Tribuna sud per fer aportacions de fila 0. Us esperem a tots per viure i gaudir al màxim del Dia de la Ciutat i del futbol inclusiu!!!  

Font de l’article www.cesabadell.cat (Centre d’Esports Sabadell)

91 comentarios en «CE Sabadell i l’Ajuntament de Sabadell us conviden a viure el Dia de la Ciutat»

  1. A secret weapon for anyone who needs content. I dont need to tell you how important it is to optimize every step in your SEO pipeline. But unfortunately, its nearly impossible to cut out time or money when it comes to getting good content. At least thats what I thought until I came across Article Forge. Built by a team of AI researchers from Stanford, MIT, Carnegie Mellon, Harvard, Article Forge is an AI content writer that uses deep learning models to research, plan out, and write entire articles about any topic with the click of a button. Their team trained AI models on millions of articles to teach Article Forge how to draw connections between topics so that each article it writes is relevant, interesting and useful. All their hard work means you just enter a few keywords and Article Forge will write a complete article from scratch making sure every thought flows naturally into the next, resulting in readable, high quality, and unique content. Put simply, this is a secret weapon for anyone who needs content. I get how impossible that sounds so you need to see how Article Forge writes a complete article with the Click Here:👉 https://stanford.io/3FXszd0

  2. 👉 $5,000 FREE EXCHANGE BONUSES BELOW 📈 👉 PlaseFuture FREE $3,000 BONUS + 0% Maker Fees 📈 + PROMOCODE FOR NEWS USERS OF THE EXCHANGE 👉 [M0345IHZFN] — 0.01 BTC 👉 site: https://buycrypto.in.net Our site is a secure platform that makes it easy to buy, sell, and store cryptocurrency like Bitcoin, Ethereum, and More. We are available in over 30 countries worldwide.

  3. Питер – город возможностей. Жизнь здесь не замирает даже ночью. Он предлагает много развлечений как для местных жителей, так и для гостей северной столицы. Если хотите расслабиться, приятно отдохнуть, то проститутки СПб скрасят досуг, помогут забыть о текущих проблемах, хлопотах, заботах. В помощь при поиске кандидатуры создан этот ресурс, информация на котором постоянно обновляется. С помощью расширенного поиска можно быстро сделать выбор в пользу девушки, которая подойдет по внешним данным. Меню сайта порадует простотой, удобством, даже если вы новичок. Теперь выбрать девушку для приятного досуга не составит труда. Не нужно никуда ехать, изучать десятки сайтов, звонить по сомнительным номерам. Вам предложена обширная база с куртизанками на любой вкус и кошелек. Они принимаются в своих апартаментах, выезжают на квартиры, в бани, сауны, в загородные дома.

    Проститутки Ропша

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *