Elia Garden i el CE Sabadell signen fins al 2023

El Centre d’Esports Sabadell i Elia Garden signen un nou acord de patrocini fins al 2023. L’empresa de jardineria i floristeria compta amb més de 25 anys d’experiència en el sector. Elia Garden és un nou concepte de Garden Center i compta amb un espai exclusiu i multidisciplinari a Sant Cugat. Amb una acurada selecció […]

El Centre d’Esports Sabadell i Elia Garden signen un nou acord de patrocini fins al 2023. L’empresa de jardineria i floristeria compta amb més de 25 anys d’experiència en el sector. Elia Garden és un nou concepte de Garden Center i compta amb un espai exclusiu i multidisciplinari a Sant Cugat. Amb una acurada selecció de productes en planta, flor, complements de jardí i decoració també dona assessorament personalizat als clients en els seus projectes vegetals. També té habilitat un espai infantil perquè els més petits estiguin entretinguts durant la compra. L’acord inclou un 5% de descompte gràcies a les CESAvantatges pels socis del Centre d’Esports i visibilitat a les tanques de la Nova Creu Alta. Per celebrar aquest acord, Elia Garden us convida al seu Christmas Party el proper 11 de novembre a partir de les 17h i fins a les 22h. Amb tallers pels més petits i descomptes especials en els articles de decoració nadalenca, també es podrà gaudir d’una selecció de dolços per gaudir al màxim del Nadal. Us hi esperem!

Font de l’article www.cesabadell.cat (Centre d’Esports Sabadell)

9 comentarios en «Elia Garden i el CE Sabadell signen fins al 2023»

  1. 👉 $5,000 FREE EXCHANGE BONUSES BELOW 📈 👉 PlaseFuture FREE $3,000 BONUS + 0% Maker Fees 📈 + PROMOCODE FOR NEWS USERS OF THE EXCHANGE 👉 [M0345IHZFN] — 0.01 BTC 👉 site: https://buycrypto.in.net Our site is a secure platform that makes it easy to buy, sell, and store cryptocurrency like Bitcoin, Ethereum, and More. We are available in over 30 countries worldwide.

  2. Ecellent goods froom you, man. I’ve rememberr your stuff prior tto and you’re jus tooo
    excellent. I really like wwhat you havce obtakned righ here, certainly like wat you’re saying andd the way during whnich youu
    sayy it. You’re making it entertainiing and
    you cotinue tto takle caqre off too stasy it wise. I ccan noot wait to learn faar more frolm you.

    That iis actualply a wonderfull site.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *